Asianajaja Helsinki

Kaikkonen & Sunnari on työoikeuteen, riidanratkaisuun ja oikeudenkäynteihin sekä rikosasioihin erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä.

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuista ja ammattitaitoista asianajopalvelua. Meillä on monipuolinen kokemus sekä yksityishenkilöiden että kotimaisten ja kansainvälisten yritysten avustamisesta kaikenlaisissa erityisalojemme toimeksiannoissa.

Palvelukielemme ovat suomi ja englanti.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Noudatamme toiminnassamme hyvää asianajajatapaa. Olemme luotettava kumppani asiakkaillemme. Jos tarvitsette asianajajaa Helsingissä, älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä.

PALVELUT

• Työoikeus on erikoisalaamme ja toimistomme asianajajat ovat kokeneita työsuhdelakimiehiä. Avustamme työnantajia ja työntekijöitä koko työsuhteen elinkaaren ajan.

• Riita-asiat Avustamme asiakkaitamme yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä kaikenlaisissa riita-asioissa.

• Rikosasianajaja Hoidamme jatkuvasti rikosoikeudellisia toimeksiantoja ja avustamme esitutkinnan aikana sekä oikeudenkäynneissä.

OTA YHTEYTTÄ!

asianajaja Helsinki