HEnkilöstö

Tapaa helsinkiläinen asianajajien tiimimme

KAIKKONEN & SUNNARI ASIANAJOTOIMISTO HELSINKI

Henkilökunta

Tuomas Sunnari

Asianajaja

EMILIA KAIKKONEN

Asianajaja

Evita Riuttanen

Oikeusnotaari

Tietoa meistä

Emilia Kaikkonen on toiminut asianajajana vuodesta 2012. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat työrikos- ja vahingonkorvausasiat. Asianajaja Emilia avustaa asiakkaita työsuhdeasioissa sekä riita- ja rikosasioissa.

Vuodesta 2014 asianajajana toiminut Tuomas Sunnari erikoistuu työoikeudellisiin toimeksiantoihin sekä riita- ja rikosasioihin. Tuomas luennoi säännöllisesti työoikeudellisista aiheista ja edustaa asiakkaita riita- ja rikosasioiden oikeudenkäynneissä.

Emilia konsultoi työnantajia ja työntekijöitä työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä, riitatilanteissa ja oleskelulupa-asioissa. Tuomas avustaa asiakkaita työsuhdedokumentoinnin laadinnassa ja kommentoinnissa, työ- ja oleskelulupa-asioissa, kilpailukielto- ja salassapitoasioissa ja työoikeudellisissa kysymyksissä.

Osaamisemme

Olemme avustaneet yksityishenkilöitä, kotimaisia yrityksiä ja kansainvälisiä yrityksiä luottamuksella lähes 10 vuotta. Omaamme monipuolista asianajokokemusta seuraavista erikoisaloistamme:

Työoikeus
0%
Riidanratkaisu
0%
Rikosasiat
0%
Työ- ja oleskeluluvat
0%

Etsitkö apua laki-asioihin?

Ota meihin yhteyttä!

Palveluidemme luonteen vuoksi olemme usein varattuna oikeudenkäynneissä, esitutkinnoissa ja neuvotteluissa. Jos et saa meitä heti kiinni, jätäthän viestin tai lähetä meille sähköpostia. Tarvitsemme vain tiedon asiasta, johon tarvitaan oikeudellista apua. Me osaamme esittää jatkokysymykset ja selvitämme, voimmeko olla asiassa avuksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä!