Työoikeus

TYÖSUHTEEN ELINKAARI ALUSTA LOPPUUN

Työoikeus on erikoisalaamme

Avustamme työnantajia ja työntekijöitä päivittäisissä työsuhdeasioissa työsuhteen alusta loppuun. Kokeneet työsuhdelakimiehemme hoitavat myös jatkuvasti työoikeudellisia riita-asioita ja työrikosasioita. Meillä on monipuolinen kokemus työsuhdeasioista sekä työnantajien että työntekijöiden avustajana.  

Asianajotoimistomme avustaa Helsingissä koko työsuhteen elinkaaren ajan muun muassa seuraavissa asioissa:

Työsuhteen asiakirjat

Laadimme ja kommentoimme työ-, johtaja- ja toimitusjohtajasopimukset ja työsuhteen päättämissopimukset. Autamme myös esimerkiksi kilpailukieltosopimusten ja salassapitosopimusten tekemisessä sekä lomautukseen ja työsuhteen päättämiseen liittyvien asiakirjojen laatimisessa.

Päivittäiset työsuhdeasiat

Avustamme päivittäisissä työsuhdeasioissa, kuten palkitsemiseen, työaikaan, vuosilomiin, työturvallisuusasioihin ja työelämän tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä sekä työpaikan konfliktitilanteiden hallinnassa.

Työsuhteen muutostilanteet

Autamme organisaatioita yritysjärjestelyihin ja uudelleenorganisointeihin liittyvissä henkilöstöasioissa, kuten yhteistoimintaneuvotteluissa, työsuhteen ehtojen muutoksissa, työsuhteen päättämisissä sekä liikkeen luovutusta koskevissa tilanteissa.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Tasapuolinen kohtelu ja syrjimättömyys ovat työelämän keskeisiä periaatteita. Meillä on kattava kokemus epätasapuolista kohtelua koskevista riidoista sekä tasa-arvolakiin ja yhdenvertaisuuslakiin perustuvista vaatimuksista. Edustamme päämiehiämme myös työsyrjintää koskevissa rikosasioissa.

Työsuhderiidat

Autamme työsuhteen päättämisestä aiheutuvissa riita-asioissa ja muissa työlainsäädäntöön perustuvissa riidoissa, esimerkiksi vahingonkorvausasioissa, palkkavelkomuksissa sekä työsyrjintäriidoissa.

Työrikosasiat

Meillä on laaja kokemus puolustuksen järjestämisestä työrikosasioissa, kuten työtapaturmia koskevissa työturvallisuusrikosasioissa ja työsyrjintää koskevissa rikosoikeudenkäynneissä. Avustamme myös asianomistajia työrikosasioissa esimerkiksi vahingonkorvausvaatimusten ajamisessa syytteen yhteydessä.

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Kiitos! Kun minulta kysytään suosituksia asianajajista, olet listan huipulla!”

Syyte hylättiin törkeää veropetosta koskeneessa rikosasiassa Asiakas

”Thank you! I am very happy that you took the case. When I started to seek an attorney, you were recommended and now I know why.”

Korvausvaatimusten menestyminen työturvallisuusrikosasiassa Asiakas

” Kiitos ihan valtavasti avusta. Se oli valtavan arvokasta enkä ollut yksin asiani kanssa.”

Esitutkinnan päättäminen virkarikosasiassa Asiakas

“Thank you for the agreement documents and advises. They were helpful and exactly what we were looking for. Very good.”

Ulkomaisen työnantajan työoikeudellinen konsultointi Asiakas

”Kiitos hyvästä ja ammattitaitoisesta avusta. Olemme yhteydessä, jos jatkossa on tarvetta.”

Työnantaja-asiakas työsuhderiidassa Asiakas

” Thank You! Excellent work. Your words are precise to the point.”

Epäillyn avustaminen talousrikoskokonaisuudessa Asiakas

“Kokemus näkyy ja asianajollinen ote kunnossa.”

Asiakaspalaute työsuhderiita-asiassa Asiakas

” Haluan vielä kerran kiittää sinua erittäin hyvästä avustamisesta ja uskon, että teit todellakin voittavasi.”

Vastaajan avustaminen laajassa kuolemantuottamusta koskeneessa rikosasiassa Asiakas

”Kävin läpi tuomiota. Ei vieläkään voi uskoa, että tämä alkaa olla ohi. Tuhannet kiitokset työstä kaikkien osallisten puolesta.”

Laajan rikosasian päättyminen hovioikeuden syytteet hylkäävään tuomioon Asiakas

”Kiitän vielä todella paljon hienosti hoidetusta asianajosta. Loistava, ammattimainen ote asioihin. Erinomainen kyky yhdistää tärkeät asiat ja esittää ne terävästi oikeudessa.”

Työntekijän avustaminen työsuhteen päättämistä koskevassa asiassa.  Asiakas

”Hienosti hoidettu tämä case kokonaisuudessaan. Olen erittäin tyytyväinen, että valitsin sinut edustamaan itseäni tässä asiassa.”

Työsuhderiita-asia, joka päättyi sovintoratkaisuun. Asiakas

Etsitkö apua työoikeusasioihin?

Ota meihin yhteyttä!

Palveluidemme luonteen vuoksi olemme usein varattuna oikeudenkäynneissä, esitutkinnoissa ja neuvotteluissa. Jos et saa meitä heti kiinni, jätäthän viestin tai lähetä meille sähköpostia. Tarvitsemme vain tiedon asiasta, johon tarvitaan oikeudellista apua. Me osaamme esittää jatkokysymykset ja selvitämme, voimmeko olla asiassa avuksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä!